2 dl kaerahelbeid
0.6 dl gluteenivaba nisujahu, kaerajahu
0.6 dl suhkrut
70 g võid / palmirasva / õli
noaotsaga küpsetuspulbrit ja soola
Täidis:
300 g tofukohupiima
2 muna
0.5 dl suhkrut
1 dl (kaera)jahu või polentat (maisimannat)
2-3 õuna
kaneeli
Või või rasv sulatada. Lisada suhkur, sool, kaerahelbed, jahu(d) ja küpsetuspulber. Koogivormi põhi vooderdada küpsetuspaberiga. Suru tainas vormi. Mina panin põhja eelküpsetuseks ahju umbes 15 minutiks, kuid seda ei pea tegema.
Tofukohupiim segada munade ning suhkruga, lisada (kaera)jahu või maisimanna. Kohupiimasegu valada tainale ning kõige peale asetada viilutatud õunad. Ja loomulikult kaneel.
Küpsetada 180 kraadi juures 50 minutit või rohkem.
No comments:
Post a Comment