6.9.11

Suvikõrvits ahju! Koos tomatite ja ..

Kerge ja värviline ahjuvorm, kui suvikõrvitsaid ning tomateid on kui pohli. Mina leidsin peenralt veel porgandeid, kuid ka kõik muud juurviljad sobivad tomati ja suvikõrvitsa vahele. Kuna minu "kuus kuud gluteeni-ja kaseiinivaba menüüd" on nüüdseks läbi saanud, siis ma kasutasin siin ka Parmesani juustu.


Suvikõrvits
Tomatid
Porgandid
Tüümian, basiilik, oregano
Ürdisool
Pipar
Purustatud küüslaugu küüs
1 muna
2 dl kaerakoor (15%)
Parmesani juust 

Viiluta suvikõrvits ja tomat jämedamateks viiludeks. Porgand lõigara loominguliselt väiksemateks tükkideks. Lao viljad vaheldumisi ahjuvormile. Sega muna maitseainete, küüslaugu ning kaerakoorega, riivi hulka juust. Kalla segu viljadele. Küpseta ahjus 200´C 40 minutit. Nii jääb suvikõrvits veel veidi krõmps, porgand ka. Enne söömist võib parmesani peale puistada.

No comments:

Post a Comment